Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de gener 10, 2011

Messi, Pilota d’Or


Messi, Pilota d’Orwww.

Leo Messi és el guanyador de la FIFA Pilota d’Or 2010. El ‘10’ del Barça ha repetit per davant dels seus companys Andrés Iniesta i Xavi Hernández.

La Masia ja té la seva segona Pilota d’Or. Leo Messi ha repetit com el millor jugador de l’any 2010 segons la FIFA i la revista France Football. Aquest dilluns a la tarda ha rebut la Pilota d’Or en una històrica gala celebrada a Zuric. Messi ha quedat per davant en les votacions d’Andrés Iniesta i Xavi Hernández. És el guanyador en un triplet blaugrana esplendorós, el màxim reconeixement possible a un model.

El nom del vencedor s’ha conegut a les 20 hores al Kongresshaus de Zuric. Messi ha rebut el guardó de mans del seu entrenador, Pep Guardiola. Moltes personalitats del barcelonisme han seguit en directe la cerimònia, entre elles el president Sandro Rosell.

Abans del ‘premi gros’ s’ha conegut l’onze ideal FIFPro, amb sis barcelonistes inclosos: Piqué, Puyol, Iniesta, Xavi, Villa i Messi. Completen l’alineació Casillas, Maicon, Lucio, Sneijder i Cristiano Ronaldo. També el premi per al millor entrenador, que ha recaigut en José Mourinho, per davant de Vicente del Bosque i Pep Guardiola.

Finalment, la diana de Messi contra el València no ha estat escollida la millor del 2010. El premi Puskas ha estat per a Hamit Altintop (Turquia).