Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de juliol 12, 2010

TV3 un insult a la meva intel•ligència.




TV3 un insult a la meva intel•ligència.

Barcelona 12 de juliol 15:06 Telenotícies migdia TV3 (la seva), Comentari: : “Cesc passa a Iniesta i marca el gol de la victòria i el Barça, sempre el Barça, regala el mundial a la Federació espanyola de futbol”. Si m’ho haguessin explicat no m’ho hagués cregut. Però ho he vist i sentit en directe. Ignorants i mesquins són els primers qualificatius que em venen al cap. Sóc catalana però em sento avergonyida per aquesta televisió pública que paguem entre tots i que nomes representa a alguns.

Ara parlarem de futbol, d’aquest esport, el més popular de tots perquè el més senzill. Ens sentim identificats amb aquest equip d’Espanya perquè representa aquesta nova generació que no ha passat gana, que es dutxen cada dia, que estan ben alimentats, que tenen una bona sanitat i l’accés a una educació pública de qualitat.

Són humils, tenen el cap ben moblat, son solidaris, són bona gent, són: UN EQUIP. Són un exemple del futbol creatiu, el tiki-taka, sense figures carismàtiques, un bloc. Uns putos craques de veritat. Només així és pot entendre el gol de Iniesta, l’antiidol, que s’ha convertit en tot un símbol pels nens,

I em sento orgullosa que Iniesta arribés amb 12 anys a la Masia i amb tots els seus companys, Valdés, Xavi, Busi, Puyi, Xavi, Messi, Pedrito i tants d’altres hagi arribat a on ha arribat. Ho han guanyat tot amb el Barça i ara amb la selecció d’Espanya, campions del Món.

Del partit que voleu que us digui. Una duresa innecessària per part dels holandesos. Duresa consentida per un àrbitre que si hagués ensenyat una vermella al karateka de Van Bommel al 10 minuts potser haguéssim pogut veure un millor futbol.

I terminaré amb les mateixes paraules de la meva crònica de semifinals.

Gracias a todos ellos, hoy me siento orgullosa de La Roja, me siento representada por La Roja, me siento feliz con La Roja.

Pepa Alemany
Editora del Blog de la Penya Barcelonista de Lisboa


----------


TV3 um insulto à minha inteligência.

Barcelona 12 de julho, 15h06min. Telejornal de TV3 ( a deles). Comentário do jornalista: “Cesc passa a Iniesta e marca o golo da Victoria e, o Barça, sempre o Barça oferece o mundial à Federação espanhola de futebol.

Se alguém me tivesse contado isso eu não tivesse acreditado. Mas eu vi com os meus olhos e escutado em direito. Ignorantes e mesquinhos são os primeiros qualificativos que chegam a minha cabeça. Sou catalã mas sento vergonha por esta televisão pública que pagamos entre todos e que só representa a alguns.

Agora falaremos do futebol, deste desporto, o mais popular de todos porque o mais simples. Sentimo-nos identificados com esta equipa de Espanha porque representa esta nova geração que no passou fome, que toma banho cada dia, que estão bem alimentados, que tem uma boa Saúde pública e aceso a uma educação pública de qualidade.

São humildes, têm a cabeça bem mobiliada, são solidários, são boas pessoas, são: UMA EQUIPA. É um exemplo de futebol criativo, o tiki-taka, sem figuras mediáticas, um bloco. Uns verdadeiros putos craques. Só desta maneira pode-se perceber o golo de Iniesta, o anti-idolo, que se converteu em um símbolo para os miúdos.

Sento-me orgulhosa de que Iniesta chegasse com12 anos à “Masia” e junto a os seus companheiros, Valdés, Xavi, Busi,Puyi, Xavi, Messi,Pedrito e tantos outros chegar onde chegaram. Ganharam tudo côo Barça e agora com a Seleção d’Espanha, Campeões do Mundo.

Do jogo que querem que vos diga. Uma dureza desnecessária por parte dos holandeses. Dureza consentida por um arbitro que se tivesse mostrado um cartão vermelho ao karateka de Van Bommel aos 10 minutos de jogo se calhar tivéssemos podido ver um melhor futebol.

E concluirei com as mesmas palavras da minha crônica de semifinais.

Gracias a todos ellos, hoy me siento orgullosa de La Roja, me siento representada por La Roja, me siento feliz con La Roja.

Pepa Alemany
Editora del Blog de la Penya Barcelonista de Lisboa
-----------


penyabarcelonista@sapo.pt

FACEBOOK: Penya Barcelonista de Lisboa

1 Comments:

  • Una crònica senzillament perfecta... Com es diu en català "Brams d'ase no arriben al cel". Que es fotin i rabiïn els ignorants i els fanàtics

    By Anonymous Marc, at 8:12 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home