Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de juny 13, 2010

13 de juny de 2010 - 13 de junio de 2010 - 13 de junho de 2010

Estimats socis i amics de la Penya Barcelonista de Lisboa,
avui podeu sentir-vos orgullosos de pertànyer a la massa social del FC Barcelona.

Avui he estat pensant amb vosaltres durant tot el dia perquè el que hem viscut és difícil d'explicar amb paraules, i no sabia com fer-lo.

Unes eleccions amb una participació de més de 55.000 socis. Un dia d'exaltació de la democràcia. Un dia que la gent ha anat a votar amb alegria, feliç de participar a l'elecció del nou president del Club i que se la tingui en compte.

Veient aquestes famílies senceres que s'acostaven a les urnes, avis i àvies, pares i mares, nens i nenes amb la il•lusió al ulls i el somriure a la cara.

Sí, som més que un club.

Davant l'apatia que els ciutadans demostren davant de la política i, l'abstenció creixent en les eleccions, crec que els polítics haurien de tocar de peus a terra i preguntar-se perquè aquests mateixos ciutadans s'acosten a les urnes per votar al nou President del Barça mentre que quan es tracta de votar per un alcalde o un president de govern no ho fan.

Avui el FC Barcelona ha donat una lliçó magistral de democràcia participativa.

Em sento orgullosa de pertànyer a aquest Club i vosaltres des de Lisboa també us heu de sentir orgullosos de formar part d'aquesta Penya que us uneix íntimament amb el FC Barcelona i tot el que representa.


Visca el Barça!
Visca Catalunya!
Visca la Penya Barcelonista de Lisboa!

Més del 55.ooo dels socis han anat a votar


Homes, dones, venim del Nord,venim del sud


La Pepa amb el Jacint Borràs, president del Barça Atletic


Pepa, Cristina i Marga

La Pepa i en Rafael Paulet

Josep Cubells amb el seus fils

El futur del Barça està assegurat

En Marc, un culer de pro, votant

La Pepa exercint el seu dret de vot

Bon ambient per votar

El nostre estadi, avui obert al soci



Queridos sócios e amigos da Penya Barcelonista de Lisboa, hoje podem sentir-se orgulhosos de pertencer à massa social do FC Barcelona.

Hoje esteve pensando convosco perante todo o dia porque o que vivemos é difícil de explicar com palavras.

Umas eleições com uma participação de mais de 55.000 sócios. Um dia de exaltação da democracia. Um dia que a gente foi a votar com alegria, feliz de participar à eleição do novo presidente do Clube e também se ser tenda em conta.

Vendo estas famílias unidas que se acercavam as urnas, avós e avôs, pais e mães, rapazes e miúdas com a ilusão nos olhos e um sorriso na cara.

Sim, somos mais que um clube.

Perante a apatia que os cidadãos demonstram ante a política e a abstenção crescente nas eleições, acredito que os políticos deveriam de ter os pés no chão e perguntar-se porque estes mesmos cidadãos se acercam as urnas para votar o novo Presidente do Barça e quando se trata de votar um Presidente da Câmara o um Presidente de governo não o fazem.

Hoje o FC Barcelona deu uma lição magistral de democracia participativa.

Sento-me orgulhosa de pertencer a este Clube e vos desde Lisboa também devem sentir-se orgulhosos de pertencer a esta Penya que os une intimamente com o FC Barcelona e tudo o que representa.


Visca el Barça!
Visca Catalunya!
Visca la Penya Barcelonista de Lisboa!

1 Comments:

  • Ficou mais uma vez demonstrada a enorme GRANDEZA do Barça, agora através desta expressiva participação dos sócios do FCB nestas eleições! Parabéns ao nosso novo Presidente Sandro Rosell! Muitas Felicidades, e que consiga manter o nosso Barça como o MAIOR CLUBE DO MUNDO! Visca el BARÇA!
    José Esteves.

    By Anonymous Anònim, at 10:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home