Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de novembre 27, 2009

FC BARCELONA - REAL MADRID:EL CLÀSSIC











Diumenge 29 de novembre a les 18:00 (Hora portuguesa)
Domingo 29 de noviembre a las 18:00
Domingo 29 de noviembre pelas 18:00
FC BARCELONA - REAL MADRID


Já sé que esteu lluny de casa, que potser se us ha girat molta feine, que el ritme portugués és més “pacato” que lo nostre, que hi ha crisi, que plou, que fa sol, que vente, que si lo Estatut i lo Constitucional, que us fa mandre sortir de casa un diumenge, però COLLONS culers que això no és un partit qualsevol!!!! Que mos venen los galàctics de la Capital del Reino i lo Puto Maravilhas. I naltros no tenim putos, tenim putísssims!!!!

Per començar el capità del Barça, lo Puyi, i al seu costat els nois de la pedrere: lo puto Messi, lo puto Xavi, lo puto Inieste, lo puto Piqué, lo puto Sergio i lo puto Pedro (antes Pedrito i aviat Don pedro). Amb lo nostre Superputo entrenador de Santpedor lo Pep Guardiola, lo Mag.

Al loro! Us demano que feu un petit esforç i amb les dones i les criatures, diumenge a les 18:00, feu cap a la Penya, a l’SNOOKER, amb bufandes, trompetes i banderes. Celebrar una victòria contre lo Real Madrid en companyia dels amics culers no té res a veure que fer-ho desde lo sofà de casa. No m’ agraden els ganduls. Visca els culers actius!!!

****************************************

Os pido que hagáis un pequeño esfuerzo y que con las mujeres y las criaturas, domingo a las 6 de la tarde os dirijáis hacia la Peña, al SNOOKER, con bufandas, trompetas y banderas. Celebrar una victoria contra el Real Madrid en compañía de los amigos culés no tiene nada que ver que desde el sofá de CASA. No nos gustan los perezosos. Visca los culés activos y enrrollados!!!
Enviar vuestras vibraciones positivas desde Lisboa al Camp Nou.

*****************************************


E EIS QUE CHEGA, FINALMENTE, A DESEJADA PARTIDA CONTRA O REAL MADRID, DOMINGO, DIA 29, PELAS 18 HORAS DE PORTUGAL. O NOSSO BARÇA PRECISA DO APOIO DE TODOS.

NÃO MENOSPREZES O TEU CLUBE, E APARECE NO SNOOKER COM A TUA CAMISOLA, O TEU CACHECOL, O TEU BONÉ ... PARA QUE AS CORES DO NOSSO BARÇA SEJAM A ALMA QUE QUEREMOS ELEVAR E PARA QUE JUNTOS FAÇAMOS A FORÇA PARA MAIS UMA VITÓRIA.

ESPERAMOS POR TI ! NÃO FALTES! AOS SÓCIOS DA PENYA, ACONSELHAMOS A MARCAÇÃO DE LUGAR PARA O SNOOKER PELO TELEFONE - 213470502.

*********************************

SNOOKER
Travessa Salitre 1
Lisboa - 1250-205
Como Chegar? Metro linea Azul-Parada AVENIDA

Tel: 00 351 213 470 502 - Fax: 00 351 2134 76763

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home