Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’octubre 26, 2009

FUTBOL TOTAL 6 -1


Futbol Total (6-1)

El FC Barcelona ha recuperat la seva millor versió davant el Zaragoza. Keita, amb un hat-trick, Ibrahimovic (2) i Messi han segellat un triomf que augmenta a las tres punts de l'avantatge respecte el Madrid.
Després de dos guanyar partits sentido, el Barça ha tornat al Camí de la Victòria per la porta gran, amb espectacle i Gols. L'equip ha ofert un joc de ritme i vertiginós constante, de nivell molt alt, inabastable per a un Zaragoza que ja porta 45 anys sense guanyar al Camp Nou. Tot i l'excel • lència assolida en el futbol Arran de gespa, tres dels sis gols han Nascut en jugades una pilota aturada. Keita, amb un hat-trick, ha estat el protagonista d'un mATX que també ha vist golejar novament una Ibrahimovic (2) i Messi, tots ells amb uns golassos de videoteca. Si algú va dubtar un instant d'aquest dotar aquests pensaments S'han esfumat en veure l'exhibició Técnica y de Recursos d'Ibrahimovic, Messi i Iniesta, que han meravellat als més de 75.000 presenta espectadors. El torna Madrid A Estar tres punts por darrere d'un líder fuerte que trepitja: las victorias de conjunto i un empat en vuit jornades. El millor Barça ha tornat amb un total de futbol, el millor de la temporada.

Keita obre el marcador

El Barça s'ha retrobat amb la seva millor versió des del minut 1. Aletas triangulava Amb tota la possessió i la paciència del món, l'dotar a dalt trobar forats. No han trigar un aparèixer. En els primers quinze minutos, Messi ja havia AviSat tres vegades, i una Ibrahimovic Iniesta objetos havia estat d'un penal no assenyalat. Era només l'aperitiu. Keita, en una jugada nascuda en un rincón, ha rematat de cap i Boca de Cano un centro de Messi. 1-0.

Ibra fa oblidar Alves

Semblava el Zaragoza un sentido de vida del Ninot. Dominat pel Barça, només podia esperar les imprecisiones rivales. I aquestes han estat força escasses aquest diumenge. Els de Guardiola tenien la Finor i l'encert final faltar que van atrás muere. I, a més, tenien Ibrahimovic, que s'ha encarregat de fer-Alves oblidar que es va lesionar dimarts-Llançament amb un descomunal de falta des de molt lluny. El Camp Nou ha rugit com una fera, d'acord amb el golas anotat pel suec.

Letals en atac

Portaven Es disputats 29 minutos i el partit semblava Resolt. Messi es un plaer Movia entre les línies i aragoneses, tant ell com els companys seus, se sentien còmodes sobre el campamento. El Dolç era de joc, com ha quedat demostrat En la jugada del 3-0: Xavi regala una Assistència en profunditat A que Ibrahimovic, Tot seguit, Dóna la passada de la mort per a un Keita que Marqui la seva segona diana de la nit.

Repeteix

El suec El 3-0 del descans semblava i fins Curt tot. Messi, motivat molt, ha buscat el cuarto en una jugada de ensueño que no ha acabat amb gol de vaselina gràcies a l'encert de Carrizo. Després tindria una altra oportunitat clarissima que tampoc encertaria. El seu partit ha estat immens. Abans d'aquesta última ocasió ha arribat el 4-0, amb els dos protagonistes de la nit associant-se: Keita, des de la banda esquerra, ha centrat perquè anotés Ibrahimovic s'avancés i amb un subtil toc amb l'exterior del peu. A cada acció, acabes o no en gol, hi havia un detall, un lujo, una petita obra d'art.

Hat-trick de Keita

El Zaragoza ha donat les primeres Señales de vida en el minut 77, una mica tard, en un ú contra ú que Valdés ha Salvat davant Ewerthon. A la mateixa jugada, però, un Xut des de la frontal de Jorge López ha posat el 4-1. Miratge un sens dubte, perquè Messi ha respost tres minutos després amb una nova obra de arte - aquesta vegada sí ha funcionat la vaselina! Es feia justícia amb l'Argenti. El partit, però, continuava molt viu tot i la golejada. Ho ha demostrat Keita que, després novament d'un córner, s'ha imposat en el joc aeri i ha dirigit un policía de Cap ajustat un visitante la porteria. Hat-trick ovació i per a ell i per a tots. Aquest equipar enamora.