Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, d’agost 27, 2009

Supercopa de Europa, la segunda de seis






Divendres 28 d'agosto a les 19.45 (hora portuguesa)
Viernes 28 de agosto a las 19.45
Sexta feira 28 de agosto pelas 19.45
FINAL SUPERCOPA DE EUROPA
FC BARCELONA vs SHAKHTAR D
ESTADE LOUIS II A MÓNACO
Estimats culers i aficionats al bon futbol, avui serà un gran dia pel barcelonisme. Demà el Barça pot guanyar la segona Copa d'aquesta temporada. No perdem les il.lusions i anem tots a l'SNOOKER recolzar el nostre equip en un ambient barcelonista. Hem enviat a Mònaco el nostre President de la Penya, en Luis Carneiro, amb el mandat que ha de tornar amb aquesta 2a Copa.No dubtem que estarem ben representats.
Queridos amigos culés y aficionadosal buen fútbol, mañana serà un gran dia para el barcelonismo. Vamos! a por ellos oé! Todos al SNOOKER para apoyar a nuestro equipo en un buen ambiente barcelonista. Hemos enviado a Mónaco a nuestro Presidente de la Peña Barcelonista de Lisboa, Luis Carneiro, con el encargo de que tiene que volver con la 2ª Copa. No dudamos que estaremos bien representados.

NA PRÓXIMA SEXTA FEIRA, DIA 28 DE AGOSTO, PELAS 19,45 HORAS, SE REALIZA A FINAL DA SUPERCOPA DA EUROPA COM O SHAKHTAR D. É MAIS UM DESAFIO PARA ULTRAPASSAR E MAIS UMA TAÇA PARA TRAZER PARA O NOSSO CLUBE.

ESTAREI NO MÓNACO A APOIAR "IN LOCO" O NOSSO CLUBE, EM REPRESENTAÇÃO DE TODOS OS SÓCIOS DA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA. GOSTARIA DE SABER QUE DESTE LADO, VIBRARÃO CONNOSCO NO SNOOKER, PARA QUE JUNTOS CONSIGAMOS OS NOSSOS OBJECTIVOS.
Obrigados Luís. Sabemos que vamos a estar bem representadors
*****************
SNOOKER
Travessa Salitre 1
Lisboa - 1250-205
Como llegar? Haz clic aquí: Onde está o Clube
Tel:00 351 213 470 502
Fax: 00 351 213476 763