Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, d’abril 30, 2008

Laporta i Rijkaard improvisen una reunió a l'aeroport després de l'eliminació del Barça



Laporta i Rijkaard improvisen una reunió a l'aeroport després de l'eliminació del Barça

Minuts després de l'eliminació del Barça a la ronda de semifinals de la Lliga de Campions després d'una derrota per la mínima al camp del Manchester (1-0), el president del club, Joan Laporta, i el tècnic blaugrana, Frank Rijkaard, van mantenir una reunió informal a l'aeroport de la ciutat britànica en la qual es van poder establir les bases del futur esportiu de l'entitat.

Amb aspecte seriós, Laporta manté una conversa amb Rijkaard i amb alguns directius i el secretari tècnic del club, Txiki Begiristain. Mentrestant, la resta de jugadors i integrants de l'expedició blaugrana es reparteixen per les instal·lacions de l'aeròdrom britànic intentant pair l'eliminació de la màxima competició continental.

La derrota davant el conjunt britànic confirma la segona temporada en blanc i marca el punt de partida d'un conjunt de decisions que afectaran el futur esportiu de l'entitat.

El partit del València

La plantilla ha arribat a les cinc del matí a l'aeroport del Prat després de tenir problemes tècnics amb l'avió que els havia de portar a Barcelona.

Els jugadors blaugrana disposen avui d'una jornada de descans??????????

El Barça s'enfrontarà al València diumenge vinent al Camp Nou amb la intenció d'intentar retallar els quatre punts de diferència amb què l'avantatja el Vila-real, que ocupa la segona plaça de la Lliga que dóna accés directe a la pròxima edició de la Champions League.