dissabte, d’octubre 29, 2011

Indiscutiblement (5-0)

Leo Messi destrossa el Mallorca amb un hattrick a la primera mitja hora del partit. El Barça ha estat molt superior i ha posat la cirereta a la golejada amb dues grans dianes de Cuenca i Alves.
Dubtar de Leo Messi es paga car. Després de tres partits sense marcar, el doble Pilota d’Or ha contradit als escèptics del seu estat de forma amb un sensacional triplet abans de la primera mitja hora, fulminant per al Mallorca.
L’argentí ha estat novament la punta de llança d’un equip que ha anat descaradament per la victòria des de l’inici, malgrat el descans d’alguns pesos pesants. L’excel•lent renda ha facilitat les tornades de Piqué i Puyol, així com l’estrena de Gerard Deulofeu. Cuenca i Alves tancarien el triomf.
Instint letal
Formava el Barça amb un 3-4-3, amb Messi en la punta del rombo del migcamp, un David Villa molt dinàmic com a artiller i Isaac Cuenca repetint com a extrem. Els locals assumien riscos d’entrada i, al minut 6, el Mallorca ha disposat d’una ocasió claríssima per mitjà de Joao Víctor, que ha rematat malament des de l’àrea petita una bona centrada de Castro. Leo Messi s’encarregaria d’esvair dubtes transformant un penal per mans de Nsue (min 13).
Triplet genial
Descansaven Xavi i Iniesta, però el Barça es mostrava dominador com sempre i profund. Al quart d’hora, Villa s’ha quedat sol davant d’Aouate després d’una assistència del ‘10’ i el porter li ha guanyat la partida. Tot seguit, un atrevit Cuenca desequilibrava per la dreta i el centre-xut d’Adriano des de l’altra banda el convertia en el 2-0 Messi, reconciliat definitivament amb el gol.
Tant era així que, fregant el minut 30, el millor jugador del món ha signat el ‘hat-trick’ en aprofitar una perfecta passada llarga d’Alves. L’empenta culer havia reduït el Mallorca, inofensiu i que amb prou feines ha pogut evitar una sacsejada major abans del descans.
Premi per a Cuenca
Amb l’entrada del reaparegut Piqué a la represa, Guardiola optava de nou per la defensa de quatre (poc després s’hi afegiria Puyol). Al 49, Isaac Cuenca marcaria la seva primera diana amb el primer equip, driblant-se al porter i resolent amb la categoria d’un veterà. Continuava el vendaval culer en un Camp Nou entregat al tricampió de Lliga.
Debut de Deulofeu i golàs d’Alves
El partit estava més que resolt, les revolucions en el joc dels locals disminuirien i l’atracció del segon temps seria el debutant Deulofeu, gens tímid com a extrem esquerre. Amb el permís de Messi, que ho ha seguit intentant fins al final amb una fam insaciable, i de Dani Alves, autor d’un golàs fruït d’una canonada impressionant en el descompte.