Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de maig 14, 2011

La festa dels més menuts



La festa dels més menuts

El Camp Nou ha ensenyat avui la cara més jove. L’estadi s’ha omplert d’un públic familiar i de força jovent que ha gaudit amb les activitats prèvies i amb els seus campions.

Des de les sis de la tarda, quan s’han obert les portes del Camp Nou, els més menuts han estat protagonistes. Primer, amb les nombroses activitats organitzades a l’esplanada de l’estadi i, a continuació, amb les actuacions musicals. L’arribada dels jugadors ha marcat el punt culminant d’una festa molt familiar.

Les millors gales

Fent un cop d’ull a les grades del Camp Nou, era molt fàcil trobar cares ben joves, degudament vestits amb samarretes del Barça i amb tot tipus d’indumentàries de complement: bufandes, barrets, banderes... Molts pares, amb els fills a coll, gaudien d’una jornada festiva que, en alguns casos, significava el seu primer dia a l’estadi. De fet, es tractava d’un públic poc habitual els dies de partit.

“El futur del nostre Club”

El vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, ha volgut destacar l’aspecte característic que oferia avui el Camp Nou: “Han vingut molts nens i això és el que volíem. Han de ser el futur del nostre club i ens agrada molt.” També s’hi ha referit el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner: “Estem molt impressionats per la quantitat de gent jove que està gaudint d’aquesta festa. Realment estem veient el que nosaltres anomenen ‘la família blaugrana’”.