Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de novembre 18, 2007

La setmana del Barça


La setmana del Barça
Dissabte que ve, 24 de novembre, el Barça rep al Recreativo de Huelva de Víctor Muñoz, en la que serà la tretzena jornada de Lliga. Després de quinze dies sense Lliga, la pilota tornarà a córrer per la gespa de Camp Nou.

L’equip tornarà a tenir pocs dies per preparar aquest compromís. I és que bona part de la plantilla- fins a tretze jugadors- es troben disputant partits amb els seus combinats: classificatoris per a l’Eurocopa del 2008, per al Mundial del 2010 i algun amistós, com en el cas de Touré.

Torna Bojan
Bojan Krkic, després de participar amb la selecció espanyola sub-21, tornarà a participar dilluns a les sessions de preparació per als propers compromisos. També serà el cas de Rafa Márquez, amb permís del club. Aquest diumenge, per la seva banda, Samuel Eto’o posarà el punt i final a les jornades de convivències amb el Camerun, a Alemanya.

Per aquest motiu, Frank Rijkaard va donar descans aquest dissabte i diumenge, als homes que han restat a Barcelona i l’activitat es reprendrà a partir de demà, a la Masia.

Així, dilluns i dimarts, l’equip s’exercitarà en sessió de tarda, el lloc habitual d’entrenament, a la Masia. Dimecres, 21 de novembre, l’activitat es desplaçarà fins a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Dijous, quan s’espera l’arribada de la major part dels internacionals, l’entrenament es realitzarà a la tarda, a les 18.00, de nou a la Masia. Divendres, com és habitual el dia abans del compromís, el conjunt s’entrenarà a porta tancada a l’estadi a dos quarts d’onze.