Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de setembre 28, 2006

Sense Eto'o durant 5 mesos

(CATALÀ) La recuperació del genoll dret d'Eto'o serà més llarga del previst. El davanter, que ha estat operat amb èxit per l'equip del doctor Cugat, ha pogut conservar el seu menisc, però la tècnica emprada fa que la seva recuperació sigui més llarga.

Els passos de la recuperació

Malgrat les ganes que Samuel Eto'o ja demostrava després del partit davant el Werder Bremen, la recuperació serà més llarga del què es preveia en primera instància. Ramon Cugat ha explicat quins seran els tres passos principals que haurà de seguir el davanter camerunès del FC Barcelona:

Immobilització: Serà d'unes quatre setmanes de durada, però al finalitzar cada una d'elles se li practicaran controls de ressonància i se li farà doblegar i estirar el genoll per evitar adherències.

Recuperació funcional: Es tracta de recuperar el to muscular, enfortint el quàdriceps, els isquiotibials, i els bessons a base de tractament de fisioteràpia.

Començar a córrer: Sobre els 3 mesos.

(CASTELLANO) La recuperación de la rodilla derecha de Eto'o será más larga de lo previsto. El delantero, que ha sido operado con éxito por el equipo del doctor Cugat, ha podido conservar su menisco, pero la técnica utilizada hace que su recuperación sea más larga.

Los pasos de la recuperación
Pese a las ganas de reaparecer que Samuel Eto'o ya demostraba después del partido ante el Werder Bremen, la recuperación será más larga de lo que se preveía en primera instancia. Ramon Cugat ha explicado cuáles serán los tres pasos principales que tendrá que seguir el delantero camerunés del FC Barcelona:

Inmovilización: Será de unas cuatro semanas de duración, pero al finalizar cada una de ellas se le practicarán controles de resonancia y se le hará doblar y estirar la rodilla para evitar adherencias.

Recuperación funcional: Se trata de recuperar el tono muscular, fortaleciendo el cuadríceps, los isquiotibiales, y los gemelos a base de tratamiento de fisioterapia.

Comenzar a correr: Sobre los 3 meses.