dimecres, d’agost 30, 2006

Celta, 2 - Barça, 3

(CATALÀ) L'actual campió d'Europa s'ha estrenat a la lliga guanyant el Celta per 3 a 2, fora de casa. I sense Ronaldinho, que es quedà a Barcelona per dolors a la cama esquerra.
El Celta va obrir el marcador als 41 minuts de la primera part, quan Baiano, va aprofitar un rebot de la defensa catalana.
El Barça consegui l'empat als 10 de la segona part, amb Eto'o després d'un passe de Deco. Quatre minuts més tard, Messi, en una gran jugada individual feu el segon. La festa, però, no durá gaire: al minut 19, el també argentí Gustavo López, de cap, tornar a empatar.
Molt prop del final, Gudjohnsen, que havia susbtituit Giuly, marcà el tercer i definitiu gol del Barça.

(CASTELLANO) El actual campeón de Europa empezo la liga con una victória sobre el Celta, por 3 a 2, fuera de casa. Y sin Ronaldinho que se havia quedado en Barcelona por molestias en la pierna derecha.
El Celta empezó marcando a los 41 minutos de la primera parte, cuando Baiano aprovecho un rebote de la defensa catalana.
El Barça consigió empatar al 10 de la segunda, con Eto'o, que recibió un pase de Deco. Cuatro minutos más tarde, Messi, en una gran jugada individual, hizo el segundo. La fiesta no duró mucho porqué al minuto 19, el también argentino Gustavo López, de cabeza, volvió a empatar.
Cerca del final, Gudjohnsen, que habia substituído a Giuly, marcó el tercero y definitivo gol del Barça.

(PORTUGUÊS) O Barcelona começou com o pé direito a busca pelo tricampeonato espanhol. O atual campeão da Europa estreou na Liga vencendo o Celta por 3 a 2, fora de casa. E sem Ronaldinho , que ficou em Barcelona tratando de dores na perna esquerda.
O Celta abriu o placar aos 41 minutos do primeiro tempo, com o brasileiro Fernando Baiano, aproveitando rebote da defesa catalã.
O Barça chegou ao empate aos 10 da segunda etapa, com Eto´o, depois de passe de Deco. Quatro minutos depois, o argentino Messi fez grande jogada individual e virou o placar. A festa catalã, porém, durou pouco: aos 19, o também argentino Gustavo López, de cabeça, deixou tudo igual.
Aos 43 minutos, o Celta perdeu o meia brasileiro Iriney, expulso. Logo em seguida o Barça chegou ao gol da vitória: o islandês Gudjohnsen, que entrou no lugar de Giuly, recebeu dentro da área e bateu sem chances para o goleiro Pinto.