Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de maig 12, 2006

Sevilla - Barça

Sevilla - Barça
13-05-06
21h
SNOOKER
(CATALÀ) Fins i tot Frank Rijkaard, que al llarg de la temporada sempre ha mantingut que "el pròxim partit és el més important", aquesta vegada ha de canviar el discurs. El tècnic holandès admet que encara que davant el Sevilla cal "donar una bona imatge", és inevitable que "estarem pensant a la final de París", per això justifica una convocatòria sense titulars habituals i amb quatre jugadors del filial.

Amb la mirada posada en la final de la Lliga de Campions del pròxim 17 de maig, Frank Rijkaard ha deixat fora de la convocatòria a bona part dels titulars habituals. Així doncs, la llista de convocats per al partit contra el Sevilla daquest dissabte inclou només 17 jugadors, quatre dells de categories inferiors (Sylvestre, Montañés, Ludovic i Martos). S'han quedat fora de la llista Leo Messi, encara recuperant-se de la seva lesió, i Ronaldinho, Etoo, Deco, Puyol, Márquez, Gio, Edmílson i Giuly.

La llista de 17 jugadors que viatjaran cap a Sevilla està formada per Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Oleguer, Gabri, Larsson, Ezquerro, Maxi, Rodri, Xavi, Belletti, Montañes, Sylvinho, Ludovic, Martos i Motta.


(CASTELLANO) Incluso Frank Rijkaard, que a lo largo de la temporada siempre ha mantenido que "el próximo partido es el más importante", esta vez tiene que cambiar el discurso. El técnico holandés admite que aunque ante el Sevilla hay que "dar una buena imagen", es inevitable que "estaremos pensando en la final de París", por ello justifica una convocatoria sin titulares habituales y con cuatro jugadores del filial.

Con la mirada puesta en la final de la Liga de Campeones del próximo 17 de mayo, Frank Rijkaard ha dejado fuera de la convocatoria a buena parte de los titulares habituales. Así pues, la lista de convocados para el partido contra el Sevilla de este sábado incluye sólo a 17 jugadores, cuatro de ellos de categorías inferiores (Sylvestre, Montañés, Ludovic y Martos). Se han quedado fuera de la lista Leo Messi, aún recuperándose de su lesión, y Ronaldinho, Eto'o, Deco, Puyol, Márquez, Gio, Edmílson y Giuly.


La lista de 17 jugadores que viajarán hacia Sevilla está formada por Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Oleguer, Gabri, Larsson, Ezquerro, Maxi, Rodri, Xavi, Belletti, Montañes, Sylvinho, Ludovic, Martos y Motta.