Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’agost 21, 2012

Supercopa d'Espanya- Final anada FC Barcelona - Real MadridDijous dia 23 d'agost a les 21:30 hora de Portugal
QUINTA-FEIRA,  DIA 23 DE AGOSTO, PELAS 21.30 HORAS

**************************************
FC Barcelona   vs   Real Madrid
*********************************************

Socis de la Penya Barcelonista de Lisboa, amics culers de Lisboa, no us podeu perdre el primer gran partit de la temporada. Aquest dijous podreu gaudir d’un gran partit de futbol i com heu fet des de la fundació de la Penya no mancareu de venir recolzar els nostres jugadors i els nostres colors en el nostre local social l’Snooker-
Tots els culers que esteu de pas per Lisboa sereu els benvinguts i podreu comprovar que el cor dels blaugrana batega amb més força lluny de la terra.
Us hi esperem!!! No podeu faltar!!!
PS:No oblideu que tractant-se d’una final, l’SNOOKER CLUB aplicarà el consum mínim de 10€ als que no siguin socis de la Penya, pel que us demanem que porteu el vostre carnet de soci.
*********

CHEGA O PRIMEIRO CLÁSSICO DA TEMPORADA E O NOSSO BARÇA JOGARÁ COM O REAL MADRID QUINTA-FEIRA PRÓXIMA, DIA 23 DE AGOSTO, PELAS 21,30 HORAS DE PORTUGAL, O JOGO DA PRIMEIRA MÃO DA SUPERCOPA DE ESPANHA.

MESMO EM TEMPO DE FÉRIAS, NÃO PODEMOS PERDER ESTE JOGO E APOIAR A NOSSA EQUIPA, RUMO A MAIS UMA VITÓRIA.
ESPERAMOS POR TODOS NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - SNOOKER CLUB. NÃO FALTES!!!
PS: Tratando-se de um jogo com o Real Madrid, e como é habitual, o Snooker-Club cobrará o valor de 10,00 euros pela entrada, a título de consumo mínimo, pelo que esse valor será posteriormente deduzido no consumo a efectuar. Os sócios da Penya deverão ser portadores do cartão para não pagarem este valor.
O espaço encontra-se reservado a sócios do Snooker Club, sócios da Penya Barcelonista de Lisboa e adeptos do FCBarcelona.
**********
A on estem? Dónde estamos?
PENYA BARCELONISTA DE LISBOA-SNOOKER
Travessa do Salitre, 1 - Lisboa
METRO: Linea AZUL - Parada: AVENIDA4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home