Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’abril 17, 2012

Semifinals de la CHAMPIONS: Chelsea vs FC Barcelona





Dimecres dia 18 d'Abril de 2012 a les 19:45, hora de Portugal

Quarta feira, 18 de Abril pelas 19:45

***************************************
CHELSEA   vs   FC BARCELONA
***************************************



Torna el futbol de veritat. Demà a Stamford Bridge tornarem a viure una nit inoblidable. Encara present a les nostres retines el gol d’Iniesta demà viurem una altre nit europea. Tornarà Messi a marcar? Xavi agafarà la batuta de director d’orquestra? Cuenca obrirà les bandes? Mascherano continuarà imperial en defensa? Tot això i molt més és el que veurem demà a la nit i és per això que si esteu a Lisboa i voleu gaudir en comunió de la lliçó magistral de futbol que demà donarà el Barça aneu tots a la Penya Barcelonista de Lisboa. Junts celebrarem que ja haurem fet més de la mitat dels deures per anar cap a la final a Munic.
Us hi esperem a tots els socis, amics i coneguts. Només us demanem que sigueu apòstols de la fe blaugrana.
Tots junts guanyarem!
----------

Nota. Por tratarse de una Media-final de la Champions, el SNOOKER Club cobrará un pago anticipado de 10€ que será posteriormente deducido del gasto final de comida o bebidas. Los SOCIOS DE LA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA  deberán ser portadores de su carnet de socio y no deberán pagar estos 10€
********
E EIS QUE CHEGA A PRIMEIRA MÃO DAS MEIAS FINAIS DA TAÇA DOS CAMPEÕES EUROPEUS E O NOSSO BARÇA JOGA EM STAMFORD BRIDGE COM O CHELSEA, AMANHÃ, QUARTA FEIRA, PELAS 19,45 HORAS PORTUGUESAS.VAMOS TODOS APOIAR A NOSSA EQUIPA PARA VENCER MAIS ESTA JORNADA RUMO À VITÓRIA FINAL. ESPERAMOS POR TI NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA-SNOOKER CLUB. NÃO FALTES !!
-----------

NOTA : POR SE TRATAR DE UMA MEIA FINAL DA TAÇA DOS CAMPEÕES EUROPEUS, O SNOOKER CLUB COBRARÁ UM PAGAMENTO ANTECIPADO DE 10,00 EUROS, QUE SERÁ POSTERIORMENTE DEDUTÍVEL NA DESPESA EFECTUADA EM COMIDAS OU BEBIDAS. OS SÓCIOS DA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA DEVERÃO SER PORTADORES DO SEU CARTÃO DE SÓCIO PARA NÃO PAGAREM ESSE VALOR.
*******
Dónde estamos?
PENYA BARCELONISTA DE LISBOA/SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa


5 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home