Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de juny 01, 2011

Puyol, de dos a tres mesos de baixa



Puyol, de dos a tres mesos de baixa
www.fcbarcelona.cat
Puyol ha estat sotmès a una artroscòpia al genoll esquerre per tal d’extreure un cos lliure cartilaginós provinent de la tròclea femoral. La intervenció l’han dut a terme el doctor Cugat i el seu equip, i el doctor Pruna. Estarà 2 o 3 mesos de baixa.

Un cop feta la intervenció quirúrgica, els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna han ofert una roda de premsa al Camp Nou per explicar tots els detalls al voltant de la lesió de Carles Puyol. “La lesió ha durat uns quatre mesos i té diversos episodis. Comença amb una contusió forta al genoll. Sospitem que en un Barça-Màlaga a finals de gener. Això li provoca dolor, inhibició i pèrdua d’equilibri en tot l’aparell extensor i pràcticament resolem el problema per a l’eliminatòria amb l’Arsenal”, relata Pruna.

El cos lliure complica la recuperació

L’explicació de Pruna ha seguit així: “Entrem en un nou episodi de la lesió quan apareix un cos lliure cartilaginós provinent de la tròclea femoral i guardem el jugador per als partits importants. És un treball en equip de tècnics, jugador, preparadors, fisioterapeutes... Hem apostat sempre per la salut del jugador i mai hi ha hagut risc d’empitjorar”. Pruna també ha deixat clar que si ha jugat contra el Madrid és perquè “es trobava al 100%”, no així el dia de la final de Copa, quan no va jugar.

El doctor Cugat ha afegit: “El jugador ha decidit esperar fins al final de la Champions i ha fet bé. Serà ell qui digui quan pugui tornar a jugar”. Cugat ha recalcat que Puyol té un cartílag “ben maco, propi d’un nen de 15 o 16 anys”. En principi, rebrà l’alta clínica aquest mateix dijous i serà d’aquí a uns dos o tres mesos quan pugui tornar a jugar.