Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de febrer 05, 2011

Futbol en estat pur


Futbol en estat pur

El Barça rep l’Atlètic de Madrid aquesta nit (22 hores, TV3, La Sexta i R@dio Barça) al Camp Nou. Acostuma a ser una de les cites més apassionants del campionat. Si guanya, l’equip batrà el rècord absolut de triomfs consecutius.

Torna un dels clàssics de la Lliga, el Barça-Atlètic de Madrid. És un dels partits més esperats de la temporada. Tradicionalment, quan aquests dos equips es reuneixen en un terreny de joc, els gols, l’emoció, la passió i l’espectacle estan assegurats. És futbol en estat pur el que es veurà aquesta nit al Camp Nou.

El Barça té l’oportunitat de seguir fent història. Amb un triomf superarà el rècord absolut de victòries consecutives a la Lliga, que ara mateix comparteix amb el Madrid 1960/61. I és que si suma els tres punts haurà encadenat la setzena jornada seguida guanyant. Impressionant. La dinàmica triomfal li ha permès obrir una escletxa de set punts amb el segon classificat.

El finalista de Copa se centra en la Lliga

Una vegada classificat per a la final de la Copa del Rei, el conjunt blaugrana se centra exclusivament en el campionat. Guardiola té les baixes segures dels lesionats Puyol i Jeffren, a més del dubte d’Iniesta. L’Atlètic de Madrid és una de les ‘víctimes’ predilectes de Leo Messi (11 gols en 11 enfrontaments) i, davant dels matalassers, Pedro intentarà lligar la setena jornada consecutiva marcant.

Imprevisible i amb pólvora

L’incommensurable estat de forma barcelonista contrasta amb la incertesa que es viu al Vicente Calderón, sobretot després que el quadre madrileny tanqués un mes de gener amb una victòria, dos empats i cinc derrotes, i força allunyat de la zona Champions. Tot i això, l’Atlètic arriba amb la seva artilleria habitual, amb Agüero i Forlán de pals de paller. A tots dos els va bé el Barça. Mario Suárez, Raúl García i Perea són les absències que tindrà Quique Sánchez Flores per al duel.