diumenge, de maig 27, 2007

FCB, 1 - Getafe, 0

En una lliçó de coratge i amb deu jugadors, el Barça ha guanyat Getafe per 1-0 gràcies al gol de Ronaldinho en el minut 2. La Lliga segueix viva.

El FC Barcelona ha sortit al terreny de joc amb el màxim esperit de lluita. Molt aviat, concretament en el minut 2 de partit, el conjunt que entrena Frank Rijkaard s’ha avançat en el marcador mitjançant un gol de Ronaldinho. El brasiler ha aprofitat a la perfecció una generosa assistència de Samuel Eto’o, qui prèviament ha protagonitzat una excel•lent jugada individual.
Amb l’1-0 a favor, i en un partit marcat per la duresa principalment al mig del camp el Barça, lluny de relaxar-se, ha continuat amb la possessió de la bola, controlant el partit. Amb un Ronaldinho molt actiu, l’equip blaugrana continuava buscant el segon. Així, en el 32, Puyol ha picat de cap una centrada de falta de Deco, que no ha entrat per ben poc. Les coses s’han complicat per al Barça en el 39, quan Ronaldinho ha vist la vermella directa per una falta sobre Belenguer. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.
El Barça sortia a la represa amb la ment posada en aconseguir la victòria malgrat la inferioritat numèrica. Eto'o, en el 53, disposava d'una bona oportunitat d'aconseguir el segon, però la seva rematada ha sortit fora per molt poc. De nou el camerunès ha protagonitzat una nova jugada de perill blaugrana, amb una rematada de cap després d'una excel·lent jugada de Messi per la banda dreta. A aquesta acció han prosseguit dues més de seguides, les dues amb Messi com a protagonista. Malgrat jugar amb deu, el Barça gaudia de les millors oportunitats de gol. Tot i així, en el 61 ha arribat la millor acció del perill del Getafe fins el moment. Pachón, que acabava d'entrar al camp, ha fet lluir Valdés. L'esperit de lluita i concentració del conjunt que entrena Frank Rijkaard el feia continuar a l'atac en tot moment fins a la fi del temps reglamentari. L'àrbitre afegiria tres minuts d'autèntic infart. En una lliçó de coratge, el Barça s'ha endut tres punts importantíssims.