Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de març 24, 2007

Laporta: "Sé que el Milan vol Ronaldinho"


Laporta: "Sé que el Milan vol Ronaldinho"


Quatre fotografies enviades des de Göteborg (Suècia) van activar una petita alarma a Barcelona. A les imatges es veia Ronaldinho amb ganyotes de dolor i posant-se les mans a l'engonal de la cama dreta, símptoma inequívoc d'haver patit una punxada. El davanter va acabar l'entrenament del Brasil, que avui s'enfronta en un amistós a Xile. Dunga, el seleccionador del pentacampió mundial, no va donar importància als gestos de Ronaldinho i va anunciar que jugaria.Obligat a obtenir un triomf que faci callar totes les crítiques rebudes, després de l'última derrota contra Portugal, Dunga necessita Ronaldinho per redreçar el rumb de la selecció i guanyar una dosi de tranquil.litat en el seu futur com a seleccionador. El blaugrana sortirà a l'onze titular, sempre que les molèsties que ahir va sentir no l'hi impedeixin. L'estrella del Barça té un altre amistós amb la seva selecció dimarts que ve contra Ghana a Estocolm. I l'estiu que ve, l'espera la Copa Amèrica. Un problema per al jugador, que es quedaria un altre any sense vacances estivals, i per al Barça, temorós que l'acumulació de partits segueixi afectant el rendiment del futbolista.
BERLUSCONI INSISTEIX
Mentre Ronaldinho s'entrenava amb el Brasil, a Barcelona es parlava de l'estrella. En realitat, es parla cada dia de Ronaldinho a Barcelona i a Milà. Ahir ho van fer els presidents dels dos clubs. Berlusconi va insistir que "a Ronaldinho el fitxarem si se'n va del Camp Nou". No només per la seva qualitat, sinó per la necessitat del Milan de recuperar el lideratge. "L'important és prendre-l'hi a l'Inter", va dir Berlusconi a un grup d'estudiants al Senat italià. "El pagament no serà cap problema", va afegir el dirigent sobre els 125 milions d'euros de la clàusula de rescissió."Sé que el Milan vol Ronaldinho i em consta que ell està a gust al Barça i això és fonamental", va afirmar Joan Laporta després de la reunió de la directiva a Sant Cugat del Vallès. El president blaugrana entén que la continuïtat de Ronaldinho no resideix en els diners, sinó en la voluntat del futbolista i la del club. "Volem que es retiri al Camp Nou", va insistir Laporta.
PERILLA LA FINAL
Ronaldinho i Dunga van negar a Suècia que haguessin tractat de la possible renúncia del jugador a participar a la Copa Amèrica. Laporta espera que l'astre sigui alliberat de la cita. Entre altres coses, perquè la seva convocatòria li impediria disputar la final de la Copa del Rei (23 de juny) si el Barça elimina el Getafe. Messi i Márquez tampoc hi podrien participar perquè la Copa Amèrica comença el 26 de juny a Veneçuela.